Hoge kwaliteit bio-ethanol sfeerhaarden

Waarom een sfeerhaard in huis?

Heeft u wel eens het idee dat uw huis wat meer nodig heeft? Meer warmte, sfeer... of misschien iets heel moderns? Veel mensen hebben dit gevoel; daarom kopen zij een sfeerhaard. Juist om die sfeer of die extra warmte. Met de mogelijkheid om een statement te maken in de woon- of slaapkamer. Maar waarom zou het voor u voordelen hebben om zo’n sfeerhaard aan te schaffen? Waarom staat het eventueel mooi in uw huis? En waarom heeft u een sfeerhaard eventueel nodig?

Romantiek

Een sfeerhaard brengt een romantisch gevoel met zich mee. Het doet echt denken aan de huizen van vroeger, waar men vaak een open haard had, in plaats van de verwarming die we tegenwoordig gebruiken. Maak er samen met uw partner een fijne avond van door de sfeerhaard aan te zetten en de lichten te dimmen. Pak er een lekkere deken bij en geniet van het samen zijn in het licht van de vlammen.Sfeerhaarden zijn een hit

Op verjaardagsfeestjes, of als u samen met vrienden bent, zijn sfeerhaarden een hit bij de gasten. Weinig mensen hebben een haard, waardoor het snel impact maakt.

Stijlvol

Sfeerhaarden zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, waarmee zij extra stijl in uw huis kunnen brengen. Door de diversiteit is er genoeg keuze om een mooie sfeerhaard te vinden die bij goed bij uw interieur past. Zo zijn er grote sfeerhaarden maar is er ook de optie om voor een bescheiden maat te gaan. Ook zijn zij in verschillende maten te verkrijgen. U kunt onze sfeerhaarden bestellen in de kleuren rood, zwart, wit en zilver, ook is er een speciale RVS variant die extra glimt. Deze RVS versie past goed in de klassieke huiskamer. Voor ieder wat wils!Warmte wanneer de elektriciteit uitvalt

Mocht de elektriciteit uitvallen, dan blijft u alsnog warm met bijvoorbeeld een bio ethanol sfeerhaard, welke geen elektriciteit nodig heeft. Vooral in de winter geeft dit natuurlijk een enorm voordeel. Zo hoeft u, mocht er iets gebeuren, geen warmte te missen!

Sfeerhaarden zijn knus

Met familie om een haard heen zitten geeft een extra gezellig en knus gevoel. Het brengt mensen samen en brengt hen op hun gemak. Breng het gevoel van een kampvuur in huis, misschien brengt het jullie wel dichter bij elkaar!

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in een sfeerhaard? Wij hebben een uitgebreid aanbod met sfeerhaarden. Deze zijn te vinden op http://www.dekafire.com/products/. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@dekafire.com!

Klantenservice
Copyright © Deka Interieurbouw 2017 - All rights reserved - E-mail: info@deka.nu - Tel: +31(0)653837441